Om Os

Virksomheden blev grundlagt den 09-Sep-2021 af ejer Anders Frausing Larsen med tanke på at passe bedre på miljøet. Anders ejede på daværende tidspunkt også FLeshop.dk som også sælger genbrugte computere.

Greenlaptops blev stiftet for at sælge genbrugte computere med moms, da de er købt med moms. FLeshop sælger genbrugte computer jf. brugsmomsordning dvs. at køber ikke kan fradrage sig momsen og at de genbrugte computere primært er købt at private, hvor der ikke er moms på.

Der bliver udskiftet så mange computere rundt om i hele verdenen, som ikke fejler noget, eller som blot skal have skiftet nogle komponenter for at virker igen.
Så med dette koncept kan der både passes på miljøet men samtidig har det også til formål, at give kunden de bedste priser på brugte computere.
En anden stor prioritet i virksomheden er den gode service og kundetilfredshed som skal være helt i top.

Derudover går vi også meget op i at bruge genbrugspapkasser, når vi sender ordrene ud – det er ikke altid kønt, men det spare miljøet for nogle ressourcer og det er pakket sikkert ind.

Grundlægger Anders Frausing Larsen er i sin tid uddannet IT-supporter og har arbejdet med det i flere år forskellige steder, men har i sin fritid nørdet meget med computere.
01-Maj-2020 fik han sit CVR. nr. til FLeshop og et år efter var tiden knap med fuldtidsjob, selvstændig virksomhed og familie med 2 små børn.
Så Anders tog springet som fuldtidsselvstændig 01-Jun-2021 og er stødt vokset lige siden, hvorefter Greenlaptops også kom til.

En artikel om hvem der står bag fleshop.dk og greenlaptops.dk

https://www.ikast-brandenyt.dk/artikel/7a4304d5-aec7-4d71-aa2d-ad039d9479e0/


Medarbejder

Anders Larsen Greenlaptops

Anders Frausing Larsen

Ejer af GreenLaptops.dk
 44 18 18 59
 kontakt@greenlaptops.dk