Billig brugt HP bærbar

Vi tilbyder prisvenlige, genbrugte HP-bærbare af høj kvalitet. Vores udvalg af HP-bærbare har tidligere været brugt i både erhvervs- og privatmiljøer. Vi har omhyggeligt udvalgt hver enkelt bærbar for at sikre høj kvalitet.
Vi garanterer, at den brugte HP-bærbare, du modtager, vil være renset, nyinstalleret og klar til brug ved levering.
Vores genbrugte HP bærbare er generelt i over middel stand, medmindre andet er angivet. Gå ikke glip af muligheden for at købe en kvalitetsbærbar HP computer i dag og opnå besparelser på op til 80% i forhold til nyprisen.Vi garanterer din tilfredshed, og hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds, kan du returnere varen inden for 30 dage og få fuld refundering af din betaling.

Viser alle 4 resultater

Stort udvalg af billige brugte HP pc´er

HP's populære laptopmodeller:

Brugt EliteBook: HP EliteBook-serien er designet til professionelle brugere og virksomheder. Disse bærbare computere kombinerer elegant design, robust konstruktion og avancerede sikkerhedsfunktioner. EliteBook-modellerne tilbyder fremragende ydeevne, pålidelighed og holdbarhed. De er velegnede til professionelle, der har behov for en pålidelig arbejdsstation til produktivitet og mobilitet.

Brugt ProBook: HP ProBook-serien henvender sig til små og mellemstore virksomheder samt professionelle brugere. Disse bærbare computere er kendt for deres pålidelighed, sikkerhed og produktivitetsfunktioner. ProBook-modellerne tilbyder en god balance mellem ydeevne og pris. De er velegnede til forretningsbrugere, der har behov for pålidelige og funktionelle bærbare computere til daglig brug.

Brugt ZBook: HP ZBook-serien er designet til professionelle, der har behov for høj ydeevne og grafisk kapacitet. Disse bærbare workstations er velegnede til krævende opgaver som 3D-modellering, videoredigering og avancerede grafiske arbejder. ZBook-modellerne er udstyret med kraftfulde processorer, professionelle grafikkort og præcise skærme for at imødekomme behovene hos professionelle brugere inden for kreative og tekniske områder.

Køreklare og gennemtestede brugte HP bærbare computere

Alle vores brugte computere er gennemtestede og køreklare med enten Windows 10 eller Windows 11, så du kan bruge dem med det samme. Computerne bliver gennemtestet inden salg og nyinstalleret med Windows 10 eller Windows 11, så de er køreklar ved modtagelse. Vi markerer de brugte computere med en stand, som beskriver hvilken stand computeren er i. Standen på vores brugte computere kan variere fra helt nyt "N" til "Stand C" som vil være et produkt der bærer præg af slid. Det er vigtigt at pointere, at alle varer uanset stand, altid vil være 100% funktionelle medmindre andet er oplyst. Hvis der ved stand afgivelse opstår tvivl, vil produktet altid rykke en stand ned. På denne måde kan du altid være sikker på, at du får den korrekte stand af vide.
Du kan læse meget mere om de forskellige stande/grades under hver produkt eller på siden "ofte stillede spørgsmål".

Er du i tvivl om du skal købe en HP bærbar computer?

Var det ikke en brugt HP pc du søgte, så har vi også mange andre modeller, som vi kan tilbyde indenfor bl.a. brugt Lenovo og brugt Dell. Kontakt os endelig hvis du skal bruge hjælp til af finde ud af hvilken brugt computer, der passer bedst til dine behov. Vi kan kontaktes på kontakt@greenlaptops.dk eller på tlf. 44 18 18 59.

Derfor skal du købe din brugte bærbare computer hos Greenlaptops.dk

Når det kommer til at købe brugte bærbare computere, så er det vigtigt at du køber din brugte bærbar hos en forhandler du kan stole på. Hos Greenlaptops.dk har du altid en høj sikkerhed, når du køber brugte bærbare computere. Vi tilbyder altid 30 dages returret på alle vores produkter, så hvis du ikke er tilfreds med din brugte bærbare computer, kan du altid sende den retur. Hvis din brugte bærbare computer går i stykker, så tilbyder vi altid 3 års fuld garanti, medmindre skaden er selvforskyldt. Hvis du finder en bedre pris på en brugt bærbar andre steder, så tilbyder vi altid at matche den bedre pris. Vi er en dansk webshop og medlem af e-mærket, hvilket betyder at du som køber er bedre dækket. og husk du er altid velkommen til at rette henvendelse til os, uanset om det er om køb, levering eller garanti. Du vil altid kunne komme i kontakt med os og få svar på dine spørgsmål.